avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier cu victima

Buna seara, am o nelamurire cu privire la perioada pana la inceperea procesului de urmarire penala impotriva vinovatului care a provocat accidentul rutier din care sotul a decedat...a trecut 1 an si nu s-a miscat nimic...cam cat timp ar trebui sa treaca pana incepe procesul? Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Petronikc4, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 09:58, 7 August 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc dar am uitat sa specific ca expertiza sa factut fiind platita de avocatul meu...dar de 3 luni de zile nu se mai stie nimic...dureaza asa mult sa se faca rechizitoriul pt a putea fi trimis in judecata respectivul
Militie nu mai exista din 1990 :-)
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
Lonapak, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Rssjrr Rssjrr Buna seara. Aseară am avut un accident cu victima pe trecerea de pietoni. Victima din pacate a decedat. Era o vreme ploioasă,noapte. Victima s.a ferit de ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu pasager decedat. cine va plăti despăgubirea familiei, și cât poate dura până când vor intra în posesia sumei? Veronica maria Veronica maria Socrul meu a murit in urma unui accident de masina in luna decembrie 2017.el fiind pasager in masina accidentul a avut loc in data de 2 decembrie 2017 si din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu decesul victimei nikole tablet nikole tablet Buna seara! Ma bucur enorm ca am gasit acest site pentru ca sunt disperata si am nevoie de sfatul cuiva. Acum doua saptamani sotul meu a avut un accident de ... (vezi toată discuția)