avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie ca intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie ca intimat

ce se intampla,daca nu ma prezint ?
Buna seara,
Dosarul se judeca si ... veti perde sau veti castiga functie de probatoriu!
Eu sunt unul din copii lui tata(decedat)si nu vad necesara prezenta,cum de fapt nu a fost necesara pana acum (din 2017,e deschis procesul). Acum sunt chemat la comisia rogatorica.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Eu va sfatuiesc sa mergeti sau sa solicitati macar ajutorul unui avocat care sa va spune, in concret, functie de speta, care sunt urmarile pasivitatii.
Cred ca nu aveti suficiente cunostinte de drept ca sa stiti daca e bine sau nu sa va prezentati.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie pentru martor marinica71 marinica71 am primit o citatie de la politia buzau sa ma prezint in calitate de martor privind savarsirea infractiunii de furt.eu locuiesc la iasi si nu am timpul necesar ... (vezi toată discuția)
Acuzat pentru facturi false ChristianOO ChristianOO buna ziua, sunt acuzat ca faptuitor , de catre o firma la care am lucrat , ca as fi adus facturi (2) , false spre decontare, s-a facut plangere penala de ... (vezi toată discuția)