avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada facultatii la frecventa redusa vechime in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada facultatii la frecventa redusa vechime in munca?

Buna ziua! In perioada 2004-2009 am urmat facultatea la frecventa redusa (sambata si duminica) si am finalizat cu examen de licenta. In acelasi timp, am fost angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Intrebarea este daca aceasta perioada de facultate este considerata vechime in munca? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 30 Ianuarie 2025
Perioada de facultate nu constituie vechime in munca...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul dvs. perioada în care ați urmat cursurile facultății nu se iau în calcul la vechimea în muncă. Totuși, perioada în care ați urmat cursurile facultății vi se ia în considerare, nu pentru că ați urmat cursurile facultății, ci pentru că ați fost angajată cu contract de muncă. Acelaș timp calendaristic nu poate fi luată în considerare de 2 ori la stabilirea vechimii în muncă.
Buna ziua,
Eu am terminat facultatea la distanta ( a fost prezenta fizica nu online) Am obtinut diploma de licenta si nu am fost angajata in perioada respectiva ( 2014-2017)se ia în calcul la vechimea în muncă?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
Simo_Pas, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai cursurile de zi ale facultatii se ia in considerare ca stagiu asimilat la pensie .

Cursurile universitare , indiferent de forma urmata, nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ... MIA1969 MIA1969 buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ,daca este efectuata in timpul in care am si lucrat multumesc! (vezi toată discuția)
Facultate f.r. ani vechime la pensie. ursu67 ursu67 Bună ziua , anii de facultate la frecvență redusă intră la vechime după noua lege ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Diploma de absolvire a facultatii, primita dupa 5 ani, poate modifica punctajul de calcul al pensiei? Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, Dupa terminarea facultatii, iulie 2009, sotia a fost incadrata la locul de munca (Ministerul Telecomunicatiilor - Directia economica) pe postul cu ... (vezi toată discuția)