avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie ca intimat in alta localitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie ca intimat in alta localitate

Este un proces de stabilire a partenitatii a unei persoane,care spune ca e fata lui tata(decedat in 2015)si acum ,dupa ce de 2 ani era judecat la Bacau,s-a mutat la Toplita. La Bacau trimiteam notificari si acum ,trebuie sa fiu prezent ?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:11, 7 August 2019
dacă prin notificări înțelegeți că răspundeați la adresele instanței în scris, prin poștă, email sau registratura instanței, puteți face același lucru și la Toplița.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare-dovada plecarii de la locul de munca. Gindul Gindul Buna seara. pina in anul 2015 am lucrat in aceeasi societate in care lucrez si acum dar pe un post infiintat la Bacau si care dupa cca 1 an a fost trecut ... (vezi toată discuția)
Angajator care nu vrea sã vinã în instanþã viktorV viktorV Din 2012, am un litigiu de muncă cu un angajator din SUA, care activează comercial, în România, neînregistrat conform legislaţiei românesti şi care, nu ... (vezi toată discuția)
Ma pot razgandi in privinta renuntarii la judecata? ContSters347294 ContSters347294 In urma unei discutii cu aparatorul piritilor am stabilit sa cer renuntarea la judecata deoarece am cazut la intelegere . Am trimis pe fax cererea de renuntare ... (vezi toată discuția)