avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea anticipata.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea anticipata.

Buna ziua. As dori o informatie legata de pensionarea anticipata .Sotia mea nascuta la 25/12/1963 avand vechimea in campul muncii de 25 ani,si alti 7 ani de contributii platite din mana la Casa de pensii Brasovdupa un contract cu casa. Am fost informati ca acesti 7 ani dobanditi di plata din mana nu ar fi valabili pentru o viitoare pensie anticipata !Ce ar putea face incontinuare pentru a indeplini conditiile de pensionare anticipata? Mentionez ca sotia nu lucreaza ,dar dispusa sa plateasca mai departe daca se accepta plata ca pana acum ,sau intevine acea decizie din Ianuarie a.c care intrerupe aceste plati pentru a adauga vechime !Va multumesc ,cu respect !
Cel mai recent răspuns: Romica Murariu , utilizator 22:05, 11 August 2019
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare ralucapascal ralucapascal Buna ziua, Lucrez din 1979 cu intrerupere 1981 - 1983. Sunt nascuta in 2 martie 1963. Cand pot iesi la pensie cel mai devreme? Cei doi ani de intrerupere ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata_1955 gana gana o persoana nascuta in [b]1955[/b] cu 31 de ani vechime mai poate beneficia de pensie anticipata? sau ies la pensie anticipata doar persoanele nascuta pana in ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am 58 de ani vârsta și 41 de ani vechime totală ... Illl Illl Bună seara, Am 58 de ani vârsta și 41 de ani vechime totală în muncă. Vă rog să îmi spuneți dacă mă încadrez pentru pensie anticipată fără ... (vezi toată discuția)