Buna ziua.Sunta insarcinata,am dus la munca adeverinta de la medicul de familie la 10 saptamani de sarcina,ulterior am intrat in concediu de risc maternal.Insa cei de la firma ,eu nestiind,m au pus sa dau declaratie ca sunt insarcinata la 4 luni.ma afecteaza cu ceva?
Si medicul cand a eliberat concediul de risc maternal, la cate saptamani?
Nu cred ca are ce face si doar a dorit sa plateasca cat mai putin din concediul de risc maternal...
Voiam sa stiu la cate saptamani a intrat in concediu de risc maternal.
La inceput doamna a scris ca a prezentat adeverinta si instiintare la 10 saptamani si apoi a intrat in concediu de risc maternal, mai jos ca acum i au cerut sa faca declaratia pentru a ajunge la ITM, la 17 saptamani de sarcina.
Medicul de medicina muncii nu poate aviza un concediu de risc maternal pana nu se face evaluarea locului de munca, reducerea sau eliminarea acelor riscuri. schimbarea functiei daca rezulta din aveluare ca ale loc de munca prezinta riscuri pentru mama si/sau fat cu unul ce nu prezinta aceste riscuri si abia apoi se ajunge la concediul de risc maternal.
Cass sau ajofm
lavi_cornelia
Buna ziua,
Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)