avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Info
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Info

In septembrie trebuie sa imi depun dosarul pt indemnizatie crestere copil, intrebarea este in loc de suspendarea activitatii pot sa mi dau demisia? Imi va afecta in vrun fel indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:45, 9 August 2019
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.

Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului, este necesara realizarea de venituri supuse impozitului pe venit în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu un răspuns? am fost angajata ... Mihaela sabina Mihaela sabina Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu un răspuns? Am fost angajata 6 ani consecutiv la aceeași firma. Din martie pana în iunie am fost în șomaj, datorita ... (vezi toată discuția)
Maternitate mmada28 mmada28 Buna ziua In cazul unui demisii, dar se îndeplinește condiția de 12 luni in ultimile 24 anterioare nașterii , se poate beneficia de maternitate și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Amaia27 Amaia27 Buna seara, am o intrebare. Va fi afectata in vreun fel indemnizatia de crestere copil daca in ultimele 2 luni dinaintea nasterii nu o sa mai fiu angajata?! ... (vezi toată discuția)