avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stampila facturi persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stampila facturi persoana fizica autorizata

Buna ziua ma interereseaza daca pentru emiterea facturi ca si pers fizica (ma refer pentru inchirierea camere)trebuie stampila sau nu este obligatorie?
Cel mai recent răspuns: CRISTIAN-P , utilizator 13:58, 9 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici la pfa nu mai e necesara stampila.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot emite facturi ca persoana fizica inregistrata la anaf? mariusgrid mariusgrid Buna ziua! Sunt persoana fizica (PF nu PFA) si detin un apartament pe care il inchiriez in scop turistic. Am declarat activitatea la ANAF, am cumparat casa ... (vezi toată discuția)
Pfa - contract de inchiriere imobil cu persoana fizica ionu roman ionu roman Buna ziua! O persoana fizica autorizata care are ca domeniu de activitate inregistrat activitati de inginerie, mai este obligata sa isi mai inregistreze ... (vezi toată discuția)
Impozit chirii utilizator35 utilizator35 Buna ziua, As dori daca se poate cateva lamuriri suplimentare legate de impozitul pe chirii si anume: Daca exista un singur contract de inchiriere am ... (vezi toată discuția)