avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie + alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie + alocatie

Buna ziua, as avea si eu o intrebare...pana cand trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie de crestere copil + alocatie, avand in vedere ca am nascut in 19 mai 2019 si concediul de maternitate sa terminat in 19 iulie 2019? Termenul maxim
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 9 August 2019
60zile lucratoare de la nasterea copilului pentru indemnizatie (art.23 din HG52/2011)
60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua!Am nascut in data de 28 01 2019!Momentan sunt in concediul celor 126 de zile pre si posnatal!As dorii sa stiu cand pot depunde actele pt indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil nimenea nimenea Buna ziua! Va rog in data de 21 martie 2020 am nascut. Cand tb sa depun cererea pentru acordarea indemnizație crestere copil? In acest moment cum se depun ... (vezi toată discuția)