Am cumparat in 2001 un teren extravilan cu chitanta de mana cu stampila primariei 1 ha.As vrea sa stiu daca pot trece terenul in proprietate avand in vedere ca din cei doi mostenitori de la care am cumparat terenul unul a decedat dar are la randul lui un alt mostenitor.Am incercat pe cale notariala dar acesta din urma a zis ca nu.l intereseaza ce a facut maica. sa.Am inceput actiune in instanta.Cand am cumparat eram arendas dar nu aveam contract ci verbal.Am vreo sansa sa fac ceva?
Buna ziua,
Doar prin instanta solicitam constatarea dreptului de proprietate conform acelui contract de vanzare cumparare sub semnatura privata.
Chemati in instanta semnatarii si, pentru decedat, mostenitorii indiferent ca au dezbatut sau nu succesiunea.
Da, aveți șanse ca instanța să pronunțe o hotărâre care ține loc de contract de vânzare cumpărare.
Dovada primordială este însuși înscrisul sub semnătură privată!
Contract de arenda
bcpi.in
Este valabil un contract de arenda incheiat de mostenitorii unui teren arabil extravilan in situatia in care succesiunea nu era dezbatuta(fac precizarea ca ... (vezi toată discuția)