avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O vecină folosește holul comun pentru socializare cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O vecină folosește holul comun pentru socializare cu neamurile până noaptea târziu, deranjând astfel familiile de pe 3 paliere. Cum putem rezolva problema?

Buna ziua.Vecinul a decedat de 2 ani.De atunci .sotia lui deranjeaza toti vecinii de pe 3 paliere.Vin neamuri la ea .stau de vorba si bea cafele pe palier.cind se lasa rece .stau pina noaptea dupa h 1.de multeori nu pot intra sau iesi din casa .ptr ca stau in usa mea.Noaptea ma trezesc in galagia lor.si fumul de tigare care-mi intra in casa .ptr ca fumeaza pe hol.le spun sa inceteze cu galagia ca eu ziua plec la munca .desi sint pensionara.Din familia lor nu muncesc niciunul .asa ca .ei au timp sa doarma pina tirziu.Balustrada de la scara .estw permanent folosita dw wa ca uscator.Pe hol si-a scos o masa .unde maninca .cind face mincare .lasa usa deschisa .de se duce mirosul in tot blocul.acesta.nefiind prevazut cu geamuri din constructie.intr-un cuvint .a pus stapinire pe bloc.arunca mincare pe geam si gunoaie.locuind la et 7.Va tog sa-mi spuneti .care este temeiul legal ptr a face ordine si a nu ne mai deranja.Inclusiv pe palierul cu casa liftului .si-a pus lucruri.Fac parte acum din Comitetul executiv al bl.am instintat-o .nu a vrut sa semneze.i-am trimis si prin posta cu confirmare de primire si a refuzat sa ridice instintarea.Ce cai legale avem cu ea?Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DanCristian199 , utilizator 12:03, 19 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noua lege a asociatiilor prevede sa se faca regulamentul blocului, era si un termen pana cand sa se adopte, tocmai pt. aceste fapte. Presedintele nu stie asta ? L-ati facut ? si l-ati adus la cunostinta locatarilor ? Apoi incep masurile....poitie, etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.Abia am schimbat comitetul.ovsa-i comunic dl presedinte .ceea ce mi-ati scris.Multumesc frumos
Tulburarea liniștii publice este o problema ce se rezolva odată ce sunați la autorități. După câteva sesizări la politie,se vor potoli. Dacă nu,trebuie filmați si apoi esti in judecata cu martori.
Totusi,cred ca poliția ii va disciplina.
Cazul asta trebuie discutat si la asociatie.

pofilan a scris:

Buna ziua.Vecinul a decedat de 2 ani.De atunci .sotia lui deranjeaza toti vecinii de pe 3 paliere.Vin neamuri la ea .stau de vorba si bea cafele pe palier.cind se lasa rece .stau pina noaptea dupa h 1.de multeori nu pot intra sau iesi din casa .ptr ca stau in usa mea.Noaptea ma trezesc in galagia lor.si fumul de tigare care-mi intra in casa .ptr ca fumeaza pe hol.le spun sa inceteze cu galagia ca eu ziua plec la munca .desi sint pensionara.Din familia lor nu muncesc niciunul .asa ca .ei au timp sa doarma pina tirziu.Balustrada de la scara .estw permanent folosita dw wa ca uscator.Pe hol si-a scos o masa .unde maninca .cind face mincare .lasa usa deschisa .de se duce mirosul in tot blocul.acesta.nefiind prevazut cu geamuri din constructie.intr-un cuvint .a pus stapinire pe bloc.arunca mincare pe geam si gunoaie.locuind la et 7.Va tog sa-mi spuneti .care este temeiul legal ptr a face ordine si a nu ne mai deranja.Inclusiv pe palierul cu casa liftului .si-a pus lucruri.Fac parte acum din Comitetul executiv al bl.am instintat-o .nu a vrut sa semneze.i-am trimis si prin posta cu confirmare de primire si a refuzat sa ridice instintarea.Ce cai legale avem cu ea?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema locatara aurua aurua eu stau la etajul 4,la etajul 3 sta o familie mai invirsta cam 60 si ceva de ani ,problema e ca iam suportat un an de zile cu usa deschisa la apartament ,dar ... (vezi toată discuția)
Perturbarea liniștii. Dima Oana Alina Dima Oana Alina Bună ziuă, locuim la parterul unui bloc de locuințe unde se află și un cabinet de medicină de familie. Zgomotul produs de închiderea ușii de la ... (vezi toată discuția)