avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Perturbarea liniștii.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Perturbarea liniștii.

Bună ziuă, locuim la parterul unui bloc de locuințe unde se află și un cabinet de medicină de familie. Zgomotul produs de închiderea ușii de la cabinet, produce un zgomot infernal zi de zi. Este din lemn și pentru că fumează in cabinet de multe ori se face curent când intra pacienții, zgomot puternic de trântit este mereu. Am fost și le.am rugat frumos să cumpere o banda din aceea de burete pentru a mai prelua din zgomot... nimic. Am sunat o doamnă doctor să ii reamintesc.....nimic. Am trimis mesaj pe whatup, l.a citit....nimic,,zgomotul este aceelasi. Am sesizat la asociație de proprietari, ușa produce aceelasi zgomot.
Fetița noastra de 2 ani si 2 luni vineri s.a trezit speriata de zgomot si tremură. M.am speriat si eu pentru ca aparatmentele sunt vis-a- vis și zgomotul are un ecou puternic. Vineri am fost iar să le reamintesc, asistenta mi.a spus sa ma duc dracu sa o las in pace ca are destule pe cap si este stresata, doamna doctor se uita că la extrateresti la mine că nu înțelegea ca o problema atat de simpla se poate rezolvă l, il cumpar eu buretele numai sa rezolvam. A zis că nu pune nimic și să o las dracu in pace ca are de consultat!!
Nu mi.am imaginat că niște persoane cu studii superioare, medici pot avea așa comportament și rea voință.
Nu mai spun ca pacienții vin si fumeaza in casa scarii, tot acolo arunca scrum și chistoace, vata cu sange, un pampers am gasit după ușa. Casă scării este cabina telefonică si loc de fumat, asteptat. Sunt persoane in vârstă care vin și efectiv de la 7 și stau si asteapta facand gălăgie, se cearta intre ei, râd. Este mai rău decât in gara de nord. Aspectele cu fumatul și galagia țin pana la urma de educație, dar sunt deranjata de atitudinea lor. Nu vor să izoleze ușa că să nu se mai zguduie casă si geamurile noastre. Nu stiu cum să abordez problemă legal.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dima Oana Alina , utilizator 12:04, 26 Ianuarie 2020
Gasiti aici Legea nr. 61/ 1991 republicata privind ordinea si linistea publica: [ link extern ]
In cazul prezentat sunt aplicabile prevederile de la pct.2 art.25-27.
Mulțumesc, asta înseamnă să solicit sprijinul Poliției Locale? Este nevoie de inregistrari?

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti aici Legea nr. 61/ 1991 republicata privind ordinea si linistea publica: [ link extern ]
In cazul prezentat sunt aplicabile prevederile de la pct.2 art.25-27.

Sesizati politia locala, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea ar trebui semnata si de alti locatari de pe scara dvs. deranjati de zgomot.
Vă mulțumesc pentru răspuns și timpul acordat.
O zi frumoasa!

POPA GHEORGHE a scris:

Sesizati politia locala, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea ar trebui semnata si de alti locatari de pe scara dvs. deranjati de zgomot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare sonora si poluarea aerului IlieMobre IlieMobre Locuiesc la etajul 2 intrun bloc din ultracentrul muncipiului Cluj Napoca . Geamurile dau inspre o curte interioara extrem de linistita . Zillnic sunt deranjat ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical la parterul blocului rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! La parterul scarii blocului unde locuiesc functioneaza un cabinet medical individual(medic de familie), fapt pentru care usa scarii blocului este ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala asupra minorilor mamazzz mamazzz Buna ziua, Stau intr-un bloc impreuna cu fetita mea de 6 ani. Din pacate avem o vecina care nu prea apreciaza exuberanta copiilor ce se joaca in fata ... (vezi toată discuția)