avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2066 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Anulare proces verbal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Anulare proces verbal

Buna ziua,pe data de 10.08 am fost oprit in trafic pe viteza in localitate si mi.a fost retinut permisul pt 90 zile,domnul de la politie mi.a gresit in pv judetul de unde sunt,as putea sa anulez sau sa contest acest pv pe acest motiv?
Si.tot acest domn politist mi.a pus si aparatul etilotest unde a iesit o alcoolemie de 0.18,ideea este ca nu a desigilat in fata mea acel obiect din plastic in care sufli,se poate face ceva in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:04, 12 August 2019
Buna ziua, neindicarea ori indicarea gresita a datelor de identificare ale contravenientului sunt motive de nulitate a procesului verbal in masura in care dovediti o vatamare.
Cu privire la celalalt aspect, daca aveti martori cu privire la lipsa sigiliului aparatului etilotest, de asemenea este motiv de contestare a procesului-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contravenție Tcon Tcon Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal - etilotest ady88 ady88 buna tuturor! in luna aprilie, am fost oprit de un echipaj de politie (fara motiv). mi-au cerut documentele, nu le-am avut la mine, mi-au dat 6 pct amenda. ... (vezi toată discuția)
Proces verbal gresit George93GL George93GL Buna seara.Se poate cere anularea unui Pv pe motivul unei greseli facut de agentul constatator in editarea adresei contravenientului? In speta, eu locuiesc pe ... (vezi toată discuția)