Buna ziua,
Am urmatoarea speta:
Din cauza Team Leader-urului ,care a pus presiune psihica mai bine de 6 luni,fara motive plauzibile , am fost nevoita sa demisionez. Insa am inmanat in scris ,ca notific demisia la zi ,fara preaviz, cu motiv ca din cauza comportamentului Team leaderului e imposibila colaborarea,ulterior verbal aducand la cunostinta managerului motivele si intamplarile petrecute.
Am lucrat aproximativ 7 ani in acea companie,fara probleme,reclamatii,pana cand M.B. a preluat echipa,incepand a pune presiune fara motiv. In situatia data, am fost nevoita sa caut alt loc de munca,insa cu dorinta de a trece contract secundar cu norma de 4 ore in compania unde lucram.
Initial managerul a spus sa ma mai gandesc (insa din cauza stresului cauzat de T.L. am avut caderi nervoase),am refuzat sa mai continui,sustinand ca e mai importanta starea mea psihica.
O alta cauza mai este ca in luna iulie,am solicitat companiei 3 zile de concediu,care au fost refuzate fara motiv,in conditia in care mai aveam aproximativ 25 de zile disponibile (din anul 2018+2019). O alta chestiune ,cei de la resurse umane au refuzat sa imi elibere adeverinte cu cotizarile si veniturile pe ultimile 6 luni,me motiv ca "ei s-au comportat frumos".
Spre surprinderea mea, am primit acasa, previz in care eram anuntata ca voi fi cercetata disciplinar pentru absente nemotivate fara un motiv plauzibil si sa ma prezint la comisie in data de 20 aug.
De asemenea juristei am adus la cunostinta ca demisionez din cauza T.L. ,ce e drept nu scris.
Cum pot rezolva aceasta situatie ? De ce sa fiu cercetata disciplinar daca motivul pt care demisionez tine de comportamentul unei persoane din conducere care asupra mea si a altor colegi a avut un comportament ostil ?
ok, nu am respectat perioada de preaviz,dar totusi nu sunt oaia neagra ,tinand cont ca am lucrat mai bine de 6 ani ,avand si intentia sa cresc in firma,avand simpatia colegilor si un bun raport cu conducerea.
Va rog sa ma ajutati sa stiu cum sa formulez si sa imi cer drepturile,tinand cont ca reprezentantul salariatilor e inexistent (tine cu cei de la firma si in 5 ani de cand e,nu l-am vazut niciodata).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
08:32, 13 August 2019