Din cauza condițiilor improprii de muncă din birou (înghesuială și zgomot) nu reușesc să-mi îndeplinesc sarcinile foarte repede, iar acum șeful îmi spune că voi da înapoi o parte din salariu. E corect ce vrea să facă el?
Lucrez la o fundatie pe un proiect finantat din fonduri europene. Intr-un birou suntem 8 persoane ingramadite la 4 mese puse una in fata celeilate formand un patrat si de jurul lor scaune. Fiind foarte aglomerati e destul de greu sa te concetrezi pe ce ai de facut si in loc sa faci un document in 30 min il faci intr-o ora, datorita faptului ca am colegi care la 50 cm distanta vorbesc intre ei, altii asculta muzica (nu la casti). Pt acest fapt mi s-a adus la cunostinta ca voi da inapoi din banii primiti, aproximativ 58% din salariu. Practic mi imi va intra salariu intreg pe card, ca sa faca dovada platii la UE, iar din ei va trebui sa scot diferenta de bani si sa i-o dau lui?
Chiar daca nu mi-as indeplini sarcinile de munca la timp suma pe care o doreste inapoi mi se pare foarte mare.
E corect cum procedeaza? Ce pot face? Corect mi se pare sa iau tot salariu asa cum e specificat in contract.
Are 2 locuri de munca pe care sunt puse persoane fictiv si noi le facem munca. O a 3a pers e platita din banii de proiect, dar se ocupa de o alta activitate pe care ia dat-o seful. Normal ca cu un astfel de deficit personal lucrurile merg greu.
Mi s-a virat salariu in cont. Azi sefu mi-a spus sa merg sa scot banii si din 7000 lei sa ii dau 4000 lei, iar de luna viitoare sa fac alt card la banca pe numele meu pe care sa il tina el si sa imi dea banii el in mana. scotand el banii de pe cardul cu numele meu.
Daca aveti probe/ documente in sensul solicitarii sefului nu ar strica sa depuneti cate o sesizare scrisa la ITM si la ANAF. Sesizarea se poate trimite prin posat cu confirmare de primire.
Azi am avut o noua discutie cu seful.
Mi-a propus sa renunt la functiile din proiecte, sa ma mute pe alte 2 functii facute doar ca sa le restructureze si sa pot lua somaj.
Mi-a spus ca imi da 4000 lei plus salariu pe perioada de preaviz de 20 zile.
Daca nu accept ma da afara disciplinar, nu beneficiez nici de preaviz si poate spune ca nu au nevoie de bani si nu fac cerere de finatare pt salarii. Sunt 2 proiecte finantate cu fonduri de la UE.
Mucegai la munca
pfaaaa
Buna ziua. Sunt bibliotecar intr un colegiu si mucegaiul aparut pe tot coridorul din cauza apei de la ploi care s a infiltrat din cauza gropilor de la ... (vezi toată discuția)
Mediu de lucru
makanaki06
Unde lucrez spațiile intre rafturi sunt pline cu marfa se aduce foarte multă și spațiul este foarte neîncăpător.Pe șefii nu ai interesează doar să ... (vezi toată discuția)