avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbarea angajoturului după CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea angajoturului după CCC

Bună ziua! Momentan sunt în CCC, urmează să anunț angajatorul că mă întorc la muncă mai repede începând cu o anumită dată (pentru a beneficia de stimulentul de inserție). Înștiințarea vreau să o fac cu câteva luni înainte de data reînceperii serviciului.
Întrebarea ar fi: Dacă fac înștiințarea, și primesc adeverință/decizie de reîncepere, mai pot renunța la acest angajator? Pot să ma angajez între timp în altă parte, sau sunt obligată dpdv legal să ma întorc la vechiul job?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 13 August 2019
1. Puteti renunta la angajatorul de la care ati intrat in CCC.

2. Daca primiti Decizia de reluare a activitatii, atunci va trebui sa reveniti la acel angajator daca nu depuneti o cerere de incetare a c.i.m. cu data reluarii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Schimb loc de munca dupa terminarea ccc Blidariu Doina Blidariu Doina Buna seara,am si eu o intrebare,doua de fapt...momentan sunt in concediul de crestere al copilului...insa in septembrie as dori sa reincep activitatea la ... (vezi toată discuția)
Buna! am cateva nelamuriri. as mai avea aproximativ 4 luni de ... Alexandra179 Alexandra179 Buna! Am cateva nelamuriri. As mai avea aproximativ 4 luni de stat in CCC si sa ma intorc la vechiul angajator. Contractul este suspendat de dinainte sa intru ... (vezi toată discuția)