avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită retract litigios-executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

retract litigios-executare silita

Buna ziua! In anul 2018 am avut un dosar de executare silita. L-am atacat in instanta sub motivul ca suma solicitata era prea mare. Este vorba de Orange. Aveam facturi neachitate de 900 lei..iar suma solicitata pentru achitare era de 4990 lei. Deoarece nu am stiut sa ma reprezint corect,am pierdut procesul si acum sunt executata silit pentru o suma mai mare...adica de 6074 lei. Creditorul actual..nu mai este Orange ci o firma INTRUM DEBT FINANCE AG... care presupun ca a cumparat creditul de la Orange. In aceasta situatie ,acum,cand deja am pusa poprire pe venituri si conturi,mai pot invoca RETRACTUL LITIGIOS si sa chem in judecata acesta firma? Am vreo sansa de reusita,,macar sa reduc suma?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
amaria72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:49, 15 August 2019
V-ati judecat conform prevederilor Noului Cod Civil banuiesc. Raspunsul este NU din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Data-n judecata de intrum incognitoooo incognitoooo Buna ziua, în aprilie 2019 s-ar fi împlinit 3 ani de cand am plătit ultima dată cele 3 abonamente la o companie de telefonie mobila. Bineinteles cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la o firma de recuperare ciupituvalentin11 ciupituvalentin11 Buna ziua,in urma cu 4 ani am incheiat un contract de colaborare cu o firma de telefonie,sa zicem(orange),nemaiavand posibilitati financiare am incetat sa mai ... (vezi toată discuția)