avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare ilegala RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare ilegala RADET

Ce sanctiuni primesc daca vreau sa ma debransez ilegal de la RADET?
Daca ma debransez ilegal mai platesc la intretinere caldura si apa calda desi folosesc centrala proprie ?
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
V.N.E, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nushh , utilizator 22:14, 3 Septembrie 2019
Buna ziua,o intrebare am cum pot afla daca un apartament s-a debransat ilegal de la radet,ma intereseaza aspectul asta deoarece sunt pe cursul birocratic al.debransari si nu pot deoarece cele 2 ap in cauza din bloc nu figureaza a fi debransate legal de catre radet,președintele refuza sa-mi semneze cererea cu ap debransate fara cele nedebramsate legal spunandu-mi ca nu poate sa semneze un fals...Eu ma gandesc ca nu poate fi un fals ce nu exista(adica cele doua ap debransate ilegal).Va rog daca se poate un raspuns unde sa ma duc sau ce as putea face in acesta situatie.
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Nushh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la radet 2017 CostinSibi CostinSibi Buna ziua, as dori si eu sa stiu in ce conditii ma pot debransa de la RADET, in anul 2017, avand in vedere ca in cadrul asociatiei de proprietari din care ... (vezi toată discuția)
Referitor proprietari cu centrala de apartament lorelei-gabriela lorelei-gabriela Buna ziua, Intr-un bloc de proprietari au fost instalate 4 centrale de apartament. Debransarea faptica s-a realizat odata cu montarea centralelor. ... (vezi toată discuția)
Montare apometre annesis annesis Buna ziua, La noi in bloc nu sunt montate apometre si consumul este pe nr de persoane, ceea ce ma dezavantajeaza. Cum pot face ca sa montez apometre si sa ... (vezi toată discuția)