avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen intentare actiune (civil)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen intentare actiune (civil)

Care este termenul legal de intentare a actiunii judecatoresti pentru calomnie, umilire publica si eliminare abuziva de la un curs de perfectionare?

Am auzit de o perioada de 3 ani, la ce conditii se refera?
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
Naim sis, utilizator
Sau doar de 3 luni. Sesizarea penală parca atat are un termen...la situatia de amenințare. E posibil să se încadreze si situatia dvs la termen de 3 luni.

Naim sis a scris:

Care este termenul legal de intentare a actiunii judecatoresti pentru calomnie, umilire publica si eliminare abuziva de la un curs de perfectionare?

Ar fi bine sa evitați răspunsuri într-un domeniu în care în mod clar nu aveti expertiza.

Meea_M a scris:

Sau doar de 3 luni. Sesizarea penală parca atat are un termen...la situatia de amenințare. E posibil să se încadreze si situatia dvs la termen de 3 luni.

Naim sis a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor juridic pentru două cazuri penale grave zxc1 zxc1 La ce categorie de infracţiuni din Codul Penal sau Civil se poate încadra o Preşedintă de Asociație de Proprietari care are o funcţie ... (vezi toată discuția)
Pretentii morale kuky666 kuky666 buna ziua, daca fac o plangere penala impotriva unui agent de politie de la rutiera care m-a umilit pot sa am pretentii materiale morale? (vezi toată discuția)
Inregistrare audio la gradinita crinaaa crinaaa buna ziua, pentru ca violențele asupra copiilor din gradinite nu sunt fapte care să aibă cu ușurință martori, si pt ca am avut motive sa cred ca se ... (vezi toată discuția)