avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fara titlu de la
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fara titlu de la

Buna ziua,vrem sa facem taxa de succesiune dupa 10 ani de la moartea tatalui nostru,dar nu avem titlu de proprietate pe casa parintilor nostri,cum putem face succesiunea ?si de unde trebuie sa incepem?Mentionez ca plateste anual impozit pe aceasta casa la primarie(mama).Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:21, 16 August 2019
Buna seara,
Dezbateti succesiunea si solicitati notarului sa se constata si o accesiune imobiliara a imobilului.
Solicitati de la primarie o adeverinta din care sa reiasa cand a fost construit acel imobil si ce valoare de impunere are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ely1987 ely1987 buna seara ma numesc Barna Elena si as avea si eu o problema am nevoie de o indrumare.Este vorba de casa mea parinteasca ,. in extrasul de carte funciara am o ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Dobandire act pe casa ra_ho_va55 ra_ho_va55 In anul 1955 parintii mei au construit o casa pe un teren cumparat cu act emis de notar. Casa e construita fara nici un act. Tata a decedat si, Intrucat ... (vezi toată discuția)