avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare documente dupa casatorie.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare documente dupa casatorie.

Buna seara . Speța mea este urmatoarea: dupa casatorie sotia mea ar trebui in mod normal sa mearga sa isi schimbe toate documentele odata ce mi-a luat numele, dar nu sunt deloc locuri pentru programari in perioada apropiata si noi trebuie sa plecam din tara saptamana viitoare. Intrebarea mea este, pot iesi din tara cu documentele pe care le are inca? (Buletin, pasaport valabil) , vreau sa stiu daca odata cu incheierea casatoriei si preluarii numelui meu, documentele ei actuale devin nule sau are doar obligatia sa le schimbe , altfel risca amenda ceea ce pot sa imi asum, ma intereseaza doar daca poare iesi din tara cu documentele ei initiale. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:46, 17 August 2019
Buna seara,
Poate sa iesa din tara si sa revina dar pentru o perioada scurta (luna de miere) dar daca este pentru o perioada lunga risca sa nu mai poata INTRA in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara - actele masinii pe numele dinaintea casatoriei ContSters261300 ContSters261300 Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in luna octombrie si dorim sa mergem in luna de miere cu masina imediat ce imi elibereaza noul buletin. Actele ... (vezi toată discuția)
Procedura iesire din tara dupa casatorie IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in ctombrie, si as vrea in august sa imi rezerv bilete pentru concediu pentru imediat dupa nunta.Am intrebat la Evidenta ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume, schimbare pasaport JulyIulian JulyIulian Bună ziua. Fratele meu se va căsători pe 6 mai, iar pe 8 mai va pleca împreună cu viitoarea soție în Germania. Având în vedere ca buletinul ei devine ... (vezi toată discuția)