avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua
In 2011 am facut un credit de nevoi personale la BCR
Am achitat ratele circa 1 an
Prin 2014 mau preluat cei de la Krug
Din2017 am fost dat in executare silita la care am platit lunar 100 lei pana anul trecut in decembrie
Licuiesc cu familia intro casa care este pe numele mamei mele care a decedat in 2017 mama nu are acelasi nume datorita divortului sau de tatal meu in 1977
Intrebare.....
Executorul imi poate pune sechestru pe aceasta mostenire ?
Mentionez faptul ca sunt singurul modtenitor
Exista riscul ca executarea sa ma lase pe drumuri pe mine si fam mea cu doi copii minori ?
Cu speranta ca voi primii un raspuns va multumesc anticipat
Email..... florinredes@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 12:26, 19 August 2019
Bună ziua, debitorul răspunde pentru datoriile sale cu toate bunurile prezente şi viitoare. În cazul în care creditorul Kruk va solicita executorului valorificarea bunurilor imobile pentru stingerea datoriilor, răspunsul este da, ar fi posibil să vă treziţi cu o executare silită asupra moştenirii, în speţă a casei. Dacă încă nu aţi acceptat moştenirea, creditorul o poate accepta în numele dvs, pe calea unei acţiuni oblice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, debitor mostenitor, succesiune nedezbatuta Bara62 Bara62 Am un credit de nevoi personale negarantat. Am primit documentele de executare silita de 26 000 Ron de la un executor judecatoresc din Cluj. .Casa este pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita - acceptarea mostenirii de catre creditori crystyn71 crystyn71 Buna seara! Scuze de deranj , dar am si eu o mica nelamurire. Am un credit ajuns in stare de executare silita nu am bunuri pe numele meu ,dar in decembrie 2012 ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare RazvanDR RazvanDR Buna ziua, am si eu o dilema in legatura cu un credit de nevoi personale neachitat de prin 2009. Eu am luat un credit de nevoi personale de la Euroline, am ... (vezi toată discuția)