avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Incheiere contract PFA, ce acte trebui prezentate la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Incheiere contract PFA, ce acte trebui prezentate la noul loc de munca?

Daca lucrez la o companie cu contract de prestari servicii pe PFA, in situatia in care se incheie contractul, ce ar trebui sa imi elibereze ei ca sa imi foloseasca la un eventual nou loc de munca? Stiu de la prieteni ca in cazul in care se angajeaza in alta parte le cere de la fostul angajator o gramada de lucruri, adeverinta de vechime, nota de lichidare, cotizare CAS etc. dar acele lucruri parca sunt specifice unui CIM. Pentru PFA ar putea sa imi elibereze la fel sau alte lucruri? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2019
florian_m21, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:03, 19 August 2019
Acele acte despre care ati auzit apar daca e vorba de contact de munca. In cazul dumneavoastra care ati avut contract de prestari sericii, sa aveti actul prin care de comun acord intre parti s-a incetat aplicarea contractului sau nici macar atat, daca contratul s-a incheiat la termenul precizat in el si nu a mai fost prelungit de comun acord..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, sunt presedintele unei asociatii de proprietari si am o problema cu femeia de serviciu care a plecat de la noi pe data de 01.01.2017(am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii fara preaviz ... bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii fara preaviz din cauza nerespectarii angajatorului drepturilor din Contractul Individual de Munca, eu ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca si adeverinta de vechime Daliborka Daliborka In cazul incetarii contractului de munca de drept sau in cazul demisiei/incetarii cu acordul partilor,in cate zile lucratoare trebuie emisa decizia de incetare ... (vezi toată discuția)