Daca lucrez la o companie cu contract de prestari servicii pe PFA, in situatia in care se incheie contractul, ce ar trebui sa imi elibereze ei ca sa imi foloseasca la un eventual nou loc de munca? Stiu de la prieteni ca in cazul in care se angajeaza in alta parte le cere de la fostul angajator o gramada de lucruri, adeverinta de vechime, nota de lichidare, cotizare CAS etc. dar acele lucruri parca sunt specifice unui CIM. Pentru PFA ar putea sa imi elibereze la fel sau alte lucruri? Multumesc.
Acele acte despre care ati auzit apar daca e vorba de contact de munca. In cazul dumneavoastra care ati avut contract de prestari sericii, sa aveti actul prin care de comun acord intre parti s-a incetat aplicarea contractului sau nici macar atat, daca contratul s-a incheiat la termenul precizat in el si nu a mai fost prelungit de comun acord..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.