avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii fara preaviz ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii fara preaviz din cauza nerespectarii angajatorului drepturilor din Contractul Individual de Munca, eu voi mai primi actele de lichidare necesare pentru viitorul loc de munca (decizia de încetare a raporturilor de muncă (a CIM); nota de lichidare (din care să reiasă dacă părţile au datorii neachitate una faţă de alta); adeverinţa de concedii medicale pentru ultimele 12 luni; adeverinţa de venit pentru ultimele 12 luni (care înlocuieşte fişa fiscală); adeverinţa de vechime în cadrul companiei)?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2022
bobu_elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: bobu_elena , utilizator 10:21, 9 Mai 2022
Nu are legătură articolul de lege cu care va încetează contractul de munca cu dreptul dvs de a obține acele documente, respectiv cu obligatia fostului angajator de a vi le elibera.
Minunat. Va multumesc tare mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, sunt presedintele unei asociatii de proprietari si am o problema cu femeia de serviciu care a plecat de la noi pe data de 01.01.2017(am facut ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)
Preaviz Buna ziua,din data de 2.12-31.12sunt in preaviz cu notificare ca nu trebuie sa fiu prezența la locul de munca si nu sunt afectate drepturile salariale in ... (vezi toată discuția)