avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie hotarire judecatoreasca

Am divorțat de o luna, iar fostul avocat a primit hotarirea judecătorească și nu vrea sa mi-o dea din cauza faptului ca nu am mai dorit la apelul pt custodia copilului sa continui cu el. Spuneți-mi va rog cum pot face rost de hotărârea judecătorească pt a putea sa mi schimb actele.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:42, 18 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti la judecatorie, la arhiva si solicitati copie si legalizati-o
Taxa judiciara de timbru de legalizare e de 5 lei.
ATENTIE, daca divortul si stabilirea domiciliului minorului nu sunt terminate atunci nu o puteti legaliza.
Discutati cu noul avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui in urma divortului ContSters95267 ContSters95267 buna ziua,as dori o informatie...eu am divortat acum 4 ani,dar inca nu am schimbat numele,as dori sa stiu unde pot merge pentru inregistrarea si legalizarea ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - cum intru in posesia hot de divort ? calin_nechitag calin_nechitag In urma cu ceva timp am divortat si as dorii sa stiu care este modalitatea de a-mi ridica sentinta de divort de la Judecatorie. Daca este un model de cerere ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)