avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preemptiune teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preemptiune teren intravilan

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca, din 2016 incoace, s-a modificat ceva privind dreptul de preemtiune teren intravilan? Stiu ca pana in 2016 nu exista o asemenea prevedere. Acum am auzit ca ar fi. Multumesc anticipat pentru raspuns! Va urmaresc cu mare interes!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:49, 19 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul de preemtiune este doar pentru terenurile situate in extravilan.si exista din 2014, de cand a intrat in vigoare legea nr.17/2014.
De atunci nu s-a mai modificat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren P_Iulia P_Iulia Buna seara! Am in vanzare un teren format din porțiune intravilan și o altă porțiune extravilan. Am inteles ca, prin noua lege, in cazul terenurilor ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract vanzare cumparare-speta cristinajus cristinajus Prin cererea de chemare in judecata din luna mai a anului 2005 B.Z.a chemat in judecata pe V.S. si pe C.T. solicitand instantei sa declare nulitatea ... (vezi toată discuția)