avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preemptiune teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preemptiune teren intravilan

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca, din 2016 incoace, s-a modificat ceva privind dreptul de preemtiune teren intravilan? Stiu ca pana in 2016 nu exista o asemenea prevedere. Acum am auzit ca ar fi. Multumesc anticipat pentru raspuns! Va urmaresc cu mare interes!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:49, 19 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul de preemtiune este doar pentru terenurile situate in extravilan.si exista din 2014, de cand a intrat in vigoare legea nr.17/2014.
De atunci nu s-a mai modificat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren P_Iulia P_Iulia Buna seara! Am in vanzare un teren format din porțiune intravilan și o altă porțiune extravilan. Am inteles ca, prin noua lege, in cazul terenurilor ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan in aceeasi curte cu intravilan!buna ziua! doresc sa cumpar un teren care este 2000mp intravilan ... stoica_valentin9000 stoica_valentin9000 Buna ziua! Doresc sa cumpar un teren care este 2000mp intravilan si 700mp extravilan in aceeasi curte. Vanzatorul propune ca pentru a scapa de procedura ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)