avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiuni

buna ziua.
va rog spuneti-mi cum sa procedez in situatia unei succesiuni dupa socru decedat in USA, succesiunea unui imobil in Romania : la notar mi se solicita un certificat de cutuma. Mi s-a spus ca pot merge si in instanta.
Intrebarea mea este: CUM SE REZOLVA SUCCESIUNEA IN CAZUL IN CARE MA ADRESEZ INSTANTEI ? MAI AM NEVOIE DE CERTIFICATUL DE CUTUMA?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
geanus, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg nici asa de ce aveti nevoie de el. Cert e ca nu putem sti asta pana nu vedem actele. Daca nu va convinge notarul unde v-ati prezentat pana acum, mergeti la altul. Si cereti-i sa va explice.
Ca regula in instanta va trebuie aceleasi documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de cutuma geanus geanus Buna seara. M-am adresat notarului azi pentru succesiune socru , cetățean american si roman , divortat de soacra mea decedat in SUA ,M-am adresat pentru un ... (vezi toată discuția)
Succesiuni geanus geanus Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am de facut succesiunea dupa bunicii si tatăl fiului meu , un imobil cu teren. Dupa bunicul fiului ... (vezi toată discuția)
Succesiune și partaj la notar sau în instanță. eu și sora ... elena-maria-92 elena-maria-92 Succesiune și partaj la notar sau în instanță. Eu și sora mea suntem fiicele din a doua căsătorie a tatălui meu. Acesta a decedat recent și împreună ... (vezi toată discuția)