avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare absolventi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare absolventi

Buna ziua. Nora mea a terminat facultatea de medicină veterinara anul acesta si s-a angajat la o farmacie veterinară. Beneficiaza de ajutorul de stat pentru angajare? Angajatorului i s-a spus că nu poate beneficia de acesta. In timpul studenției a fost angajată la un alt cabinet. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 26 Noiembrie 2019
Potrivit Legii 76/2002, în cazul incadrarii in munca pe durata nedeterminata a absolventilor, ANOFM acorda angajatorilor subventii in cuantum de 2.250 de lei/luna pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare absolvent angajat. In cazul in care sunt incadrati absolventi din randul persoanelor cu handicap sumele se acorda pe o perioada de 18 luni.
in cazul in care am un proiect prin start up nation.....pot sa benefciez de subventiile acordate prin ANOFM pentru cele 5 persoane prinse pe proiect?
In opinia mea, puteti beneficia numai daca sunt respectate prevederile Legii 76/2002.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventia angajatorului xpbogdan xpbogdan Ca si administrator, fiind absolvent de facultate, pot beneficia la prima angajare pe firma proprie de acea subventie oferita de stat pentru studentii ... (vezi toată discuția)
Facilități fiscale pentru angajatori - în cazul persoanelor cu handicap sunsray sunsray Bună ziua, aș vrea să mă lămuriți dacă se poate, asupra unor aspecte , din legea 76/2002, vă rog: FACILITATI ACORDATE ANGAJATORILOR CONFORM LEGII ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa-mi spuneti - daca un angajator incheie un ... sadrian sadrian Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti - daca un angajator incheie un CIM pe perioada nedeterminata cu un absolvent cu diploma de licenta, dar care s-a inscris la ... (vezi toată discuția)