avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare bani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare bani

Buna ziua!
Avem o situatie neplacuta privind terminarea unor lucrari de amenajare exterioara(izolatie) incepute cu o echipa de muncitori gasiti pe net.
Am achitat toata suma anticipo,au facut 50% din lucrare si cand le-am cerut acte,facturi,etc. au disparut din locatie, cu tot cu bani etc si nu mai raspund la telefon.
Initial am facut o hartie de mana, tip PV privind sumele achitate in avans,avem o copie a buletinului persoanei care a primit banii (seful echipei). Unde ne putem adresa, face o plangere pt aceasta situatie?

Cu stima,

Buna ziua,

Ii puteti actiona in instanta unde veti solicita recuperarea pretului platit pentru lucrarile efectuate. De asemenea, daca sunt societate, puteti sesiza Anpc-ul.

Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
gi-jane2, moderator
Discutati cu un av ce varianta sa alegeti daca sunt zilieri de prin fundul Moldovei fara nici un bun pe numele lor un proces civil nu va ajuta.O plangere penala poate macar sa-i sperie putin.Ambele proceduri au avantaje si dezavantaje,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegerea verbala este proba in instanta? lukkkian lukkkian Anul trecut m-am hotarat sa incep constructia unei case. Am apelat la o firma de specialitate pentru a cumpara materialele de constructie necesare, si tot ... (vezi toată discuția)
Furt din birou CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna dimineata Am avut si eu urmatoarea problema: Am inchiriat un spatiu de la Home Design Mall (Dr Taberei). In luna august (mai precis 26.08.2008) a trebuit ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii intreprind in vederea chemarii la judecata a unui constructor Liviu O Liviu O Buna ziua Am contactat din primavara o echipa de muncitorii care spre surprinderea mea ne-am inteles in vederea desfasurarii unuei lucrari, lucrare care a ... (vezi toată discuția)