Bună ziua. Nu găsesc informații în legislație privind legimitatea unui S.R.L. organizator de cursuri de formare acreditat, de a începe o nouă serie fără ca seria anterioară să fi fost încheiată cu examenul final.
Consider că e un abuz, care aduce prejudiciu pentru că vechea serie nu are șansa sa-si finalizeze cursul iar ca să dea examenul cu urmatoarea serie trebuie să fi fost absent sau sa nu fi promovat.
În cazul de fata practic e S.R.L-ul absent... Sau se permite legislativ o astfel de practică?
M-ar ajuta orice trimitere către legislația care prevede obligativitatea de a încheia seria de curs începută și pe urmă formarea alteia. Mentionez că se prevede încheierea cursului cu examen final în acte.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!
Cu acordul ambelor părți și cu condiția să nu genereze prejudicii unei părți? Sau se poate și prejudicia pentru că nu e interzis?
Practic au deschis o nouă sesiune. Nu scrie niciunde ca nu se încheie sesiunea. Deci, ca să existe o altă sesiune, trebuie încheiată cea anterioară. Legea se refera la sesiune, nu la sesiuni.
Adică legea permite ca facultatea sa înceapă alta serie fără ca seria anterioară să dea examenul final? Iar ceilalți să aștepte toată perioada de pregătire a noii serii ca să poată fi examenul final al unei noi serii? Doar pentru că legea nu prevede aceasta practica care duce la prejudicii? De bani, timp si de uitare a informației?
Nu cred ca este asa! Undeva se reglementează acest aspect, ca altfel ar face toti asta!
Cursuri
CatalinDonose
Buna ziua!
Am o societate comerciala cu obiect de activitate formarea profesionala.Pe langa cursurile de calificare avem si cursuri de Igiena.Am incasat de la ... (vezi toată discuția)