Buna ziua! Pe scurt, eu si sotul( inca) ne am casatorit in luna ianuarie, iar in luna mai, s a nascut si copilul nostru, acum in varsta de 3 luni. Nu ne intelegem sa divortam si sa stabilim niste lucruri la notar, asa ca alegem instanta. Situatia sta in felul urmator: el nu are loc de munca ( munceste fara carte de munca), insa are o firma de import auto unde este administrator, firma ii merge foarte bine si este infiintata dinainte de casatorie. Intrebarea este: se poate calcula cumva pensia alimentara din profitul firmei, sau pot obtine ceva de acolo? Si nu cei 25% din salariul minim? Pot demonstra faptul ca in luna iulie a parasit domiciuliul conjugal si ne a abandonat,dat fiind faptul ca este mutat altundeva acum. In cazul custodiei comune, minorul fiind atat de mic se poate instraina de mama? Adica, vizitele lui vor fi in prezenta mea, sau il poate lua el, pentru cateva ore/ zile? Mtumesc mult
Bună ziua!
În primul rând contractați servicii avocațiale și se ocupă avocatul de tot!
Veniturile se pot afla din declarația depusă la Anaf!
Exercitarea autorității părintești probabil
va fi comună de vreme
ce n-are legătură infidelitatea cu minorul, iar domiciliul probabil se va stabili la dvs!
Având in vedere vârsta minorului, vizitele vor avea loc în prezența dvs!
Divort
haruna
Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)