avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Plata parcării se poate face doar cu card sau sms. Ce fac dacă nu dispun de aceste facilitați la momentul respectiv? Primesc amenda??
E discriminatoriu. Am Cash dar nu am unde sa plătesc cu Cash . Doar card sau sms sunt acceptate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:41, 21 August 2019
Nu există o lege care sa reglementeze parcările, ci regulamente și decizii de consilii locale. Prin urmare nu aveți cum contesta aceasta amenda, daca în acele hotărâri locale sunt menționate doar modalitățile de plata pe care le-ati menționat. CNCD nu va poate ajuta decât sa recomande alte modalități de plata acelor autorități, cum s-a întâmplat deja la Timișoara și, dacă nu ma înșel și la Constanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi amendat in baza unei legi/hotarari a consiliului local, pe care eu nu pot respecta? sodoraz sodoraz Buna ziua, Dupa cum spune si titlul as vrea sa stiu daca pot fi amendat pe baza unei legi, sau a unei hotarari de consiliu local, pe care nu o pot respecta ... (vezi toată discuția)
Plata salariu in doua conturi de card CORNELIU56 CORNELIU56 daca angajatorul nu accepta sa imi plateasca o parte din salariu- o suma fixa lunar ( ex: aprox. 25 %) in alt cont de card fata de cel principal - si daca ... (vezi toată discuția)