avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cu sau fără receptie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cu sau fără receptie

Speță
O școală a fost renovată (anvelopare, finisaje interioare, aparatură, mobilier, pavaj curte) prin proiect PNDL. Se pot începe cursurile fără efectuarea recepției lucrărilor? Lucrarea e gata, dar recepția încă nu s a făcut și nu cred ca va fi până pe 9 septembrie.
Cel mai recent răspuns: iulianna18 , utilizator 21:08, 21 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce prevede contractul cu privire la receptie si data finalizarii lucrarilor.
S=a incheiat vreun act aditional pentru prelungirea duratei lucrarilor si schimbarii datei receptiei?
Atata timp cat lucrarile sunt finalizate, care sunt motivele pentru care nu se face receptia?
in cazul identificarii unor neconformitati la lucrari si echipamente, executantul poate invoca inceperea cursurilor si poate refuza remedierea defectelor.
Lucrarea s-a finalizat înainte de termenul stabilit. De asta întreb.

cyan a scris:

Depinde ce prevede contractul cu privire la receptie si data finalizarii lucrarilor.
S=a incheiat vreun act aditional pentru prelungirea duratei lucrarilor si schimbarii datei receptiei?
Atata timp cat lucrarile sunt finalizate, care sunt motivele pentru care nu se face receptia?
in cazul identificarii unor neconformitati la lucrari si echipamente, executantul poate invoca inceperea cursurilor si poate refuza remedierea defectelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată avans anvelopare/izolare termică apartament prin asociație. dacă am vândut apartamentul mai sunt obligat să plătesc toată lucrarea? Sionella Sionella Buna ziua, va rog sa ma ajutati la aceasta intrebare: anul trecut in Noiembrie s-a hotarat de catre Asociatia de proprietari si reprezentantii de pe scara ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face... secretariat1 secretariat1 Buna ziua, Am urmatoarea speta: s-a subcontractat o parte dintr-o lucrare, pt. dotare teren sport. S-a finalizat terenul, dar, de la data finalizarii ( nu ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructir florin42 florin42 Acum 3 ani , am obtinut o autorizatie de constructie pe doi ani , anul trecut am prelungit autorizatia ,casa are geamuri usa de intrare e zugravita in exterior ... (vezi toată discuția)