avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... etaj gresit in cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

etaj gresit in cf

Daca in cf toate datele sunt corecte, dar e scris gresit etajul, pentru ca s-a obtinut autorizatie doar pe 3 etaje iar blocul are 4, ( si ca sa se "acopere" aceasta ilegalitate, s-a decalat cu un etaj) e in regula sa cumpar acel apartament? Mentionez ca acesta e la etajul 3, dar in cf scrie 2.
In plus, proprietarii par extrem de grabiti sa il vanda, ceea ce imi da de gandit.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
simona45, utilizator
In opinia mea, cel mai bine e sa verificati actele oricum. Persoane fizice sau nu, nu conteaza, cadastrul se poate obtine de la CF, nu musai de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine cf pentru un apartament dintr-un imobil nou fara autorizatie de construire? PaulD91 PaulD91 Doresc sa cumpar un apartament intr-o zona centrala a unui oras. Constructia este 95% finalizata. Apartamentele inca nu au CF, dar constructorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare cu cadastru vechi flora22 flora22 As dori sa stiu daca se poate face intabularea daca am deja un cadastru mai vechi. blocul s-a termoizolat, asa ca, unele masuratori s-au schimbat. 1. Se ... (vezi toată discuția)