În statutul asociaţiei noastre, de proprietari la bloc, se prevede ca în cazul în care proprietarul unui apartament nu permite accesul periodic (anual de exemplu) al administratorului pentru citirea şi verificarea funcţionării apometrelor individuale, să se aplice ca sancţiune încărcarea întregii pierderi de apă a blocului la apartamentul respectiv (dacă sunt mai multe apartamente în această situaţie, pierderea totală se distribuie corespunzător între acestea).
Este legală această prevedere?
Dacă nu, care sunt cantităţile de apă, caldă şi rece, care pot fi impuse ca pauşal respectivului apartament aflat în culpă, fiind considerat necontorizat, în Bucureşti, şi pe baza cărei prevederi legale?
Vă mulţumesc anticipat.
Offtopic sunt si numeroasele Dvs. cenzurari, doamna Rasina. Cateodata chiar justificate. Dar traim in Romania, asa ca trebuie sa ne mai aducem aminte si de Ceasca. Fara suparare...
Manuela Rășină
Administrator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună dimineața,
V-ați trezit prost dispus, simțiți nevoia să certați pe cineva? :)
Bănuiesc că spuneți asta pentru că îmi vedeți des numele prin mesaje.
Sunt foarte, foarte rare cazurile în care intervin asupra conținutului, pentru că editez doar atacuri la persoană sau exprimări care încalcă regulamentul, iar așa ceva nu se prea întâlnește pe forumul nostru.
Intervențiile mele vizibile sunt pentru ștergerea citatelor integrale ale mesajelor cărora li se răspunde sau pentru modificarea anumitor titluri.
Altfel da, șterg mesaje cu conținut neregulamentar însă pe acelea nu le vedeți, deci afirmația cu cenzura e cel puțin forțată.
Am o rugăminte: când / dacă simțiți nevoia să vă exprimați părerea asupra modului în care este moderat forumul, vă rog să îmi trimiteți mesaj privat. Topicurile oamenilor nu sunt locul potrivit pentru astfel de discuții.