avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua.Am avut o societate,care a rămas în urma unui proces,cu datorii de peste 1 miliard.Tot platesc 1/3 lunar din salariu,poprire pusa pe toate conturile bancare in România.Intrebarea mea este:daca lucrez in alta tara,cu un cont bancar in tara respectiva,voi avea poprire si pe contul din străinătate???Sau numai pe teritoriul României???Va multumesc mult.Chiar am nevoie de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:09, 23 August 2019
Depinde de cat de diligenti sunt creditorii. Fiind vorba de o suma atat de mare este posibil sa faca demersuri pentru executarea dvs. si in afara tarii. Sunt rare cazurile, dar nu imposibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe un cont bancar din strainatate tictac2 tictac2 Buna ziua, In acest moment am o poprire pe conturile mele din cauza neplatii unei datorii. Lucrez in Romania, contul este in Romania si primesc un salariu ... (vezi toată discuția)