Bună ziua!
Am și eu niște neclarități legate de fișa postului pentru un lucrător comercial.
Am fost pusă la noul loc de muncă ( un magazin cu produse second hand) să spăl și să curăț de mizerie -și ce mizerie!-încălțămintea ce urma a fi vândută. I-am zis unei colege că nu înțeleg de ce trebuie să facem noi așa ceva,ținând cont că aceste produse mai sunt sortate și la depozit,unde s-ar putea folosi niște mașini pentru asta; i-am mai spus si că această cerință nu e trecuta in fișa postului;mi s-a răspuns că un lucrător comercial trebuie să facă ORICE i se spune. Chiar așa să fie?
De asemenea, un alt lucru pe care nu îl înțeleg, e legat de faptul că am colegi cu 8 clase. Eu aveam impresia că îți trebuie liceu ,sau o școală comercială pentru a face această meserie...
Un salariat are obligația de a îndeplini atribuțiile mentionate in fișa postului... atributiile nementionate in fisa postului pot fi contestate de către angajatul respectiv.
Nu pentru toate functiile sunt necesare studii liceale sau superioare.
Bună ziua! Da, așa știam și eu, că trebuie respectată fișa postului, dar dacă lucrul de care vorbeam eu(spălarea pantofilor) nu e menționat în mod expres, înseamnă că nu trebuie să îl fac?
Legat de studii, vreau să spun că m-am uitat în fișă și e menționat faptul că trebuie să ai liceul. Deci firma își încalcă propriile reguli, nu?
Vanzare produse online
Zaaj
Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de vanzare de produse second-hand pe diverse site-uri.
Am cumparat recent cateva produse de pe un site din afara si as ... (vezi toată discuția)