avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pentru al doilea copil

Momentan sunt in concediu de creștere copil, copilul având 18 luni, beneficiind de indemnizație pentru creșterea acestuia. Am intrat in concediu de creștere copil din perioada șomajului, urmând ca după încetarea acestei perioade de concediu, sa imi mai rămână- asta in cazul in care nu imi voi gasi un loc de munca adecvat- 5 luni de indemnizație de șomaj. Nedumerirea mea consta in faptul ca, dacă voi rămâne cumva însărcinată în perioada dinaintea încetării concediului de creștere copil, voi mai beneficia de indemnizație pentru cel de-al doilea ? Mai ales daca se va încheia indemnizatia de somaj in perioada de sarcina. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 23 August 2019
Dacă veti rămâne cumva însărcinată în perioada dinaintea încetării concediului de creștere copil, veti mai beneficia de indemnizație si pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie nou nascut sanziana86 sanziana86 Buna ziua,am o intrebare,momentan sunt in somaj timp de6luni,pana in martie si cand ies din somaj si daca e sa ma angajez direct din somaj,am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Angel06 Angel06 Buna seara. Sunt angajata cu contract de munca pana in data de 15 iulie,urmand ca apoi sa mi se prelungeasca contractul cu inca 3 luni pana in data de 15 ... (vezi toată discuția)