avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am plecat cu copiii din apartamentul proprietate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am plecat cu copiii din apartamentul proprietate comună, iar acum soțul a schimbat yala. Mai am lucruri de luat de acolo, are dreptul să facă acest lucru?

Am plecat impreuna cu copiii (unul minor si unul major) din apartament in iunie 2018. Am intentat divort dar, am retras cererea in sept. 2018 mai dandu-ne o sansa ( dar in apartamentul inchiriat de mine). Nu a functionat. Acum sotul meu a schimbat yala la apartamentul proprietate. Mai trebuie sa iau niste lucruri de-ale copiilor. Are acest frrpt? Mentionez ca am decis sa ne despartim la natar, inca nu am inceput procedurile..
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2019
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare are dreptul sa se simta in siguranta in domiciliul propriu de fapt, fara sa riste ca altcineva sa ii perturbe viata privata.
Daca dv. ati plecat de acolo, trebuia sa ii predati cheia.
Pentru bunurile ramase acolo, vorbiti cu el, acelea trebuie sa vi le dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere locuinta d_benone d_benone Anul acesta am dat in inchiriere un apartament unei firme pentru cazare angajati.Plata chiriei trebuia conform contract incheiat sa se faca in avans si in data ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Am introdus divorțul și ne-am despărțit în fapt. are dreptul soțul să intre forțat în locuința comună, ținând cont că e dobândită de soție înainte de căsătorie? FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua. Rog răspuns urgent. Am deschis divorț și ne-am despărțit in fapt. Soțul are dreptul să intre forțat in locuința comună până la ... (vezi toată discuția)