avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie 2 executari acelasi credit
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie 2 executari acelasi credit

Sfat. Multumesc. In anul 2007 am facut un credit, din iulie 2009 (a inceput sa curga termenul de 3 ani) nu a mai fost platit. In 2012 (nu stiu luna) s-a obtinut incuviitarea executarii de catre un B.E.J. Tulcea, dosar care a fost lasat in asteptare nefacandu-se acte de executare. In ianuare 2018 am vrut sa deschid proces privind Perimarea, dar dosarul a fost retras de la executor de catre KRUK. in vederea solutionarii pe cale amiabila. In iunie 2019 Kruk trimite dosarul la BEJ Constanta in vederea altei incuviintari de executare. Fac contestatie, invoc prescriptia, iar in Intampinare Kruk, spune ca nu e prescris pe motiv ca cursul a fost intrerupt in anul 2012, iar primul dosar a fost inchis pe motiv de insolvabilitate, cu toate ca eu aveam bunuri care puteau fi urmarite si excutate. Mai pot invoca faptul ca intampinarea Kruk a fost depusa peste termenul dat de judecatorie (deci nu se iau in considerare cele expuse de ei). Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:13, 23 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi bine sa va angajați avocat.
Eu cred ca puteti obtine castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara un dosar de executare silita din 2012 se mai poate ... Valentin02017 Valentin02017 Buna seara Un dosar de executare silita din 2012 se mai poate pune în aplicare ? Mai pot fi executat silit ? este un dosar de care nici nu am știut pana ... (vezi toată discuția)
Incetarea executarii art. 371 lit. c danut1977 danut1977 Buna ziua, am un dosar de executare din iulie 2012, creditul fiind declarat scadent anticipat in iulie 2010, In ianuarie 2018 KRUK renunta la executare in baza ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita micheline86 micheline86 Buna ziua, Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea ... (vezi toată discuția)