Buna ziua, sunt angajată de două săptămâni, in cim scrie perioada de probă 15 zile, pentru ca lucrez la 5 ore, vreau sa imi dau demisia dar angajatorul este din Iași, și eu din Suceava, este bine dacă o trimit pe email, eu de luni nu mai vreau sa merg la acel job care ma demoralizeaza, cum pot proceda?
Buna ziua,
Adresa de email este una oficiala?
Daca mai sunteti in perioada de proba...ii puteti trimite o notificare scrisa, chiar si pe email, in care sa i spuneti ca doriti incetarea contractului de munca nr.... cu data....., in baza Art. 31, alin. 3 din Codul muncii-Legea 53/2003, actualizata.
Salariul L-ati primit?
Da, este oficială adresa de e-mail, angajatorul este Adecco, care îi reprezintă pe o firmă de cosmetice, nu am primit nici un salariu, pe 10 al următoarei luni ar trebuii sa îi primesc, nu am avans ci salariu complet.
Atunci sunati pe cineva din conducere si anuntati asta, apoi trimiteti e-mail-ul in forma de mai sus... ( ...Contract individual de munca nr.X incheiat la data Y, incepand cu data Z...).
Sau cautati pe net un model de incetare a contractului de munca in baza Art. 31, alin.3 din Codul muncii.