avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie în perioada de probă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie în perioada de probă

Buna ziua, sunt angajată de două săptămâni, in cim scrie perioada de probă 15 zile, pentru ca lucrez la 5 ore, vreau sa imi dau demisia dar angajatorul este din Iași, și eu din Suceava, este bine dacă o trimit pe email, eu de luni nu mai vreau sa merg la acel job care ma demoralizeaza, cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 23 August 2019
Atentie la comunicarea prin email... mai ales la forta probanta a acesteia , chiar daca este email de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare c.i.m in perioada de proba Daniel2018 Daniel2018 Buna ziua. Am si eu o intrebare. M-am angajat in 06.03.2018 la o clinica cu contract pe perioada de 3 luni si 15 zile perioada de proba. Din pacate anganatorul ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz maryus75 maryus75 buna ziua,va rog frumos dati-mi un sfat!de o saptamana m-am angajat la o firma de comert,contractul s-a incheiat pe o luna ,asta ar insemna pana pe ... (vezi toată discuția)