avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Încredințare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Încredințare copil

Buna ziua! Sunt necăsătorită ,copilul e pe numele lui ! Mama lui mă amenință că îmi ia copilul ! Se poate? Eu nu lucrez, stau cu părinții! Mă jignit ca nu am grijă de copil ,el stă cu masa si vine la el o dată pe săptămână! Ajutatima cu un sfat va rog!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 26 August 2019
Cine sa va ia copilul, doamna, ma-sa ?
Nu ! Tatăl copilului împreună u mama lui ! Mă amenință că îl ia!! Acum vrea copilul în fiecare week la ei si i-am zis că nu sunt de acord ! Dar mi-a zis cineva să nu îl dau nici măcar un week pe luna ca poate nu il lmai da înapoi! Ca nu e nimic scris!
sa se adreseze judecatoriei sa ceara un program de relatii cu copilul, daca va ameninta ca il ia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura cu minori ContSters363548 ContSters363548 Buna,sunt divortat si copilul a fost incredintat mamei,aceasta este plecata in italia de 2 ani,doreste sai acord procura pentru fetita sa o duca bunica in ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii Dorisanna Dorisanna Sunt intr-un divort urat din 3 mai. Suntem separati din 16 decembrie 2011.Avem un minor de 1 an si 10 luni impreuna. El este in concediu paternal , dar copilu ... (vezi toată discuția)
Vizita minori vrd vrd Buna ziua . Am , divortat in urma cu 2 ani .Mi-au fost incredintati cei 2 copii minori. Am cazut de acord la programul de vizita . Dar niciodata nu s-a ... (vezi toată discuția)