avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficii

cum de un angajator poate plati 4000 lei ,casa si masa unor angajati adusi de aiurea iar celor autohtoni salariul minim? exista o legislatie in privinta asta? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 26 August 2019
Nu exista nicio legislatie in acest sens ... Prin contractul individual de munca se stabilesc clauze privind conditiile de munca, salarizarea, precum si alte drepturi si obligatii ce decurg din raporturile de munca.

Faptul ca anumitor colegi, incadrati pe alte/aceleasi functii, li se acorda anumite avantaje salariale, iar dvs nu, poate constitui un motiv de discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete de masa MihaelaT08 MihaelaT08 Buna ziua, As dori sa va adresez cateva intrebari la care as vrea sa imi raspunda doar cineva specializat pe dreptul muncii. Intrebari: O companie poate ... (vezi toată discuția)
Masa oferita de angajator Danut-a Danut-a Buna ziua, lucrez la o SC care oferă bonuri valorice preferential ( eu nu beneficiez având si o vechime de 4 ani in cadrul SC , aceste bv.au devenit moneda ... (vezi toată discuția)
Angajat la stat - calificat, platit mai prost decat muncitorul necalificat din aceeasi institutie? dcba dcba Cineva m-a intrebat, va intreb si eu pe dvs.:D: situatia se prezinta astfel: intr-o institutie publica, referentul cu studii medii care munceste efectiv 8 ... (vezi toată discuția)