avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune casa

Buna ziua . Soacra mea a murit recent si am vrea sa facem actele pe casa unde locuia. Acea casa este mostenire de la mama ei . Soacra mea mai are o soră care este in viata ,cu care nu avem niciun fel de probleme, ii cedează doar sotului meu partea ei. Sotul meu are 4 frati. Cum am putea face succesiunea? Si cum se va evalua casa pentru ca noi am mai facut ceva modificari. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Raluca1606 , utilizator 06:49, 27 August 2019
Soacra dvs are un certificat de mostenitor sau o hotarare judecatoreasca, care sa dovedeasca faptul ca imobilul provine de la mama?
Actele de proprietate pe numele cui sunt?
Pe numele mamei ei.

raluk0207 a scris:

Soacra dvs are un certificat de mostenitor sau o hotarare judecatoreasca, care sa dovedeasca faptul ca imobilul provine de la mama?
Actele de proprietate pe numele cui sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare fara succesiune? ElenaACP ElenaACP buna ziua! casa parinteasca a sotului meu a fost vanduta fratelui sau, fara stiinta sotului meusi fara sa se faca nicio succesiune. vanzarea s-a facut din ... (vezi toată discuția)
Succesiune blonzi blonzi Buna ziua,de curand a murit socrul meu si as vrea sa fac succesiunea .Ei sunt patru frati si mama soacra,unul din frati a spus ca el doreste parte din ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)