avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru fara succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru fara succesiune

Buna seara. As avea o nelamurire si as aprecia daca ar putea cineva de pe acest forum sa ma ajute. Mama mea a murit in primavara acestui an. Am primit recent un telefon de la unchiul meu, fratele mamei, care imi cere o copie dupa certificatul de deces ca sa faca cei de la primaria satului din care era mama cadastrul pentru terenul pe care unchiul il detinea impreuna cu mama. Eu am ramas oarecum nedumerita. Este vorba de un titlu de proprietate pe un teren in care sunt inca in indiviziune (cred ca acesta este termenul pentru situatiile in care nu s-a delimitat ce loturi de pamant ii apartin fiecaruia). Noi, adica tata, fratele meu si cu mine, nu am facut succesiunea. Intrebarea mea este daca pot cere cei de la primarie copie dupa certificatul de deces si daca se poate face cadastrul fara sa avem succesiunea facuta. Mentionez ca pentru terenul respectiv exista un titlu de proprietate comun (cred), detinut de unchi si, pana anul acesta, de mama. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: oana781979 , utilizator 13:25, 3 Septembrie 2019
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
"radiere" sulta din cartea funciara pe baza certificatului de mostenitor" bibliopod bibliopod Printr-o hotarare judecatoreasca (ramasa definitiva in 2005) care a avut ca obiect iesirea din indiviziune, au fost atribuite bunuri imobile impartite in ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren dupa moartea unui parinte oana781979 oana781979 Buna ziua. As avea nevoie de cateva lamuriri legate de cadastrul unui teren in extravilan pe care mama si unchiul meu erau proprietari sau mostenitori (in ... (vezi toată discuția)