avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita-Debitor Acte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita-Debitor Acte

Buna ziua! Ce acte trebuie sa primeasca un debitor care a pierdut o casa in urma unei executari silite? Intreb pt ca ma aflu in situatia urmatoare: sunt cadru militar si vreau ajutor de chirie, insa am nevoie de un act prin care sa ateste ca apartamentul nu mai este pe numele meu. Banca m-a trimis la executor si executorul la banca. Nici unul nu mi-a oferit niste raspunsuri concludente. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:49, 27 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Executorul trebuie să vă dea Incheire de incetare a executării silite după ce distribuie banii rezultați din vânzare.

După intabularea actului pe noul proprietar puteți obține un extras de carte funciară pentru informare în care va figura noul proprietar.

Dana Fatol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație evacuare Daniela500 Daniela500 Am cumparat acum 2 ani un apartament prin agentie imobiliara si am facut la Notar contract de vanzare-cumparare,si intabulare. Intrebarea mea este ce pot face ... (vezi toată discuția)
Executare silita mari mari Buna ziua, Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea speta: In baza unui titlu executoriu constituit printr-un bilet la ... (vezi toată discuția)
Executare dubioasa bianca12 bianca12 Buna. As dori sa stiu daca un imobil, respectiv casa, poate face obiectul executarii silite, in conditiile in care imobilul respectiv a fost instrainat, pe ... (vezi toată discuția)