avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare pamant, plata cota parte la stat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare pamant, plata cota parte la stat?

Buna ziua, am o nelamurire, daca vand o bucata de pamant in valoare de 30.000 euro, am dat un exemplu, cat ar trebui sa platesc la stat pentru tranzactie? Sau ce taxe se platesc la vanzarea unei bucati de pamant.?

Mentionez ca are toate actele la zi in regula.
Cel mai recent răspuns: OliviuBogdan , utilizator 18:33, 27 August 2019
Mentionez in acelasi timp ca este vorba de o mostenire nu de o tranzactie pe care sa o fi facut in trecut si acum sa vand cu o suma mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din vanzarea unei case adryano112 adryano112 Buna seara, O poveste cam incurcata.. Unchiul meu a avut o intelegere cu un prieten \"X\" sa faca o casa pe pamantul lui (500m2). unchiul a platit ... (vezi toată discuția)
Acte necesare si taxele aferente unei vanzari- cumparari apartament victor_Is victor_Is Am dat o cautare in forum insa nu am gasit ceea ce doresc. \"Problema\" mea este urmatoarea: - fratele meu are un apartament (Botosani) de 2 camere estimat la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din vanzare apartament - persoana fizica wvf wvf Buna ziua, Datele problemei: - sora mamei mele mi-a vandut un apartament anul trecut-2010 in noiembrie (atat ea cat si eu suntem persoane FIZICE, nu firma, ... (vezi toată discuția)