avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie și contractul de închiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie și contractul de închiriere

Bună ziua și îmi cer scuze dacă am greșit categoria.

Doresc să știu unde mă pot adresa pentru un contract de închiriere notarial (cu prețuri de bun simț în București) și cam cât ar fi un cost aproximativ pentru o chirie de €350.

Majoritatea proprietarilor refuză vehement să facă contract sau să suporte costurile lui.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:08, 27 August 2019
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat...infiintare pfa Dedelutza Dedelutza Buna seara. De un an de zile lucrez pe baza unui contract de mandat comercial incheiat cu o firma de asigurari, pe post de Asistent in Brokeraj. Acum suntem ... (vezi toată discuția)
Probleme chirie fara contract Sorin121 Sorin121 Am stat intro chirie aproximativ 1 an fara contract.proprietarului iam dat garantie la inceput egala cu o luna de chirie.toate facturile si cheltuielile leam ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere persoana juridica laurentiuflorin laurentiuflorin Buna ziua. Sunt administratorul unei societati comerciale si vreau sa inchiriez un spatiu comercial ce apartine unei asociatii de proprietari. In acest moment ... (vezi toată discuția)