După un an și jumătate de divorț am obținut sentința: vina ambelor părți, minorul la tată, adică la subsemnatul. Căsătoria a încetat în fapt să existe cu un an înainte de declanșarea procesului de divorț, când eu am părăsit domiciliul conjugal din cauza imposibilității conviețuirii cu pârâta. Prin urmare, de vreo doi ani și jumătate, fosta soție folosește singură apartamentul comun proprietate de 3 camere - confort sporit, zonă rezidențială. Eu și minorul locuim în chirie, pe bani foarte mulți. Interesul pârâtei este să prelungească procesul de partaj cel puțin vreo doi ani (evaluarea avocatului). Toate bunurile din acel apartament, ca și apartamentul sunt proprietate comună, dar în fapt, numai pârâta le folosește. Nu se mai poate. A schimbat yala la ușă. Eu, coproprietar al acestui apartament și a bunurilor din el, vreau să merg să sparg ușa la apartament, apoi să rup și să aparg acolo tot ce este obiect uz comun. Dacă nu acționez în forță, voi ajunge să totalizez în final vreo 4 ani și jumătate în care fosta soție folosește singură tot ce am făcut în comun, iar eu nici măcar nu am acces acolo. Ce se poate întâmpla în acest caz?
riscurile la care va supuneti sunt urmatoarele: declaratii la politie si plangeri penale din partea sotiei pentru distrugere si alte procese interminabile.eu asta am patit de cate ori am spart poarta ca sa intru in curtea casei .de parca ar fi trebuit sa pot zbura peste poarta ca sa nu distrug.deci eu am procese penale pentru distrugere si furt...desi am luat bunuri care imi apartineau si care imi erau necesare si am distrus yala la poarta casei desi era si yala mea pana la urma! eu de un an de zile o tin numai in declaratii la politie si procese.de aceea v-am spus ca nu e bine sa faceti asa pentru ca stiu prin cate trec eu acum.si eu am domiciliul acolo si eu sunt coproprietar dar s-a inteles ca am vrut sa-mi fac singura dreptate in loc sa astept decizia judecatorului.care decizie a durat un an si inca va mai dura pentru ca nu sunt de acord cu acea solutie.asa ca ...stimate domn...si eu stau cu chirie impreuna cu fiica mea pe bani grei in timp ce sotul ( pentru inca nu este definitiva si irevocabila acea sentinta) sta in casa care este si a mea cu iubita lui! de vina pentru aceasta situatie oribila este justitia romana care isi bate joc de oameni.si mai mult decat atat in cazul meu sunt absolut convinsa ca judecatorul a luat mita din moment ce a putut sa dea aceasta decizie.nici macar nu cred ca a citit acel dosar!pana nu se va schimba ceva in aceasta justitie nu putem schimba noi nimic.din pacate...trist dar adevarat!!!